Bez obzira koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti.
Kao što nas je Universal Pictures već navikao za franšizu „Fast & Furious“, stigao je trejler od skoro 4 minuta koji nam predstavlja nadolazeći, deveti, nastavak „Paklenih ulica“.
I kao i uvek, dostojna samoj sebi i vanserijskim vratolomijama, fanovi će ovog puta imati i povratak jednog neočekivanog (i prežaljenog) lika iz franšize.
“Dom Toreto vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba preko njihovog mirnog horizonta. Ovog puta ta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno Domov napušteni brat, Džejkob.”
Justin Lin koji je već realizovao četiri filma serijala ponovo preuzima rediteljsku palicu za ovaj deveti kao i predstojeći deseti deo.
Vin Diesel će pored sebe imati staru glumačku ekipu koji čine Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Kurt Russell i Scott Eastwood, dok će Helen Mirren i Charlize Theron ponovo tumačiti svoje uloge Magdalene Shaw i antagoniste Cipher. Jordana Brewster, koja je bila povezana za sudbinu Paula Walkera u Furious 7 se ponovo pojavljuje a od novopridošlih glumaca tu su John Cena i Michael Rooker.

F9 je bio odložen na godinu dana, prvobitno je bio planiran za 19 april 2019 ali je prebačen za 21 maj 2020. Ta pauza je iskorišćena za izbacivanje odličnog spin off filma „Hobss & Shaw“ koji je imao solidnu zaradu na blagajnama a publici doneo odličnu dozu zabave u bioskopima.

00vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments