FILMSKI studio Marvel je najavio na sajmu Comic-Conu u San Diegu deset novih filmova. Okružen brojnim holivudskim zvezdama, direktor kompanije Kevin Feige objavio je popis filmova postavengerske ere, na opšte oduševljenje posetilaca tog najvećeg sajma pop-kulture na svetu.
Jedno od većih iznenađenja je da će oskarovac Mahershala Ali glumiti lovca na vampire Bladea, kojeg je u filmu iz 1998. igrao Wesley Snipes.

Natalie Portman je potvrdila da će se vratiti u četvrtom nastavku filma o Thoru, „Thor: Love and Thunder“, gde će ponovo glumiti Jane Foster, ali ovaj put obdarenu moćima Thorova čekića.

Pažnju publike celi dan su golicali isečci iz brojnih nastavaka i novih produkcija četvrte faze Marvelova filmskog svemira (MCU).

Najpre je najavljen film „The Eternals“ u kojem glume Angelina Jolie i Salma Hayek. Publici je otkriveno i da će se snimati prvi film o azijsko-američkom superheroju Shang-Chiju. Nakon višemesečnog kastinga, glavna uloga je dodeljena kanadskom glumcu Simu Liu koji će igrati majstora kung-fua.
Shang-Chi, sin oca Kineza i majke Amerikanke, prvi se put u Marvelovim stripovima pojavio pre gotovo 50 godina.


Nakon višemesečnih nagađanja, Marvel je konačno objavio pojedinosti i o željno iščekivanoj „Crnoj udovici“ sa Scarlett Johansson kao Natashom Romanoff.
Film se snima već 30 dana..

Neki nadolazeći Marvel filmovi: The New Mutants (2020.), Black Widow (2020.), Morbius (2020.), The Eternals (2020.), Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings (2021.), Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2021.), Thor: Love and Thunder (2021.).

00vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments