avengers_endgame_ver61_xxlg

MARVEL je objavio obrisanu scenu iz Avengersa koja je brojne fanove pogodila ravno u srce, moramo Vas upozoriti da u daljem delu teksta slede spojleri pa ako do sad niste pogledali film, nemojte čitati tekst.
Između brojnih akcionih scena, putovanja kroz vreme i čudnih teorija o tome kako pobediti Thanosa, u tri sata filma našle su se i neke prilično emotivne scene dok su neke bile isključene iz filma.  Iako su Osvetnici na kraju uspeli izvojevati pobedu, u toj su borbi izgubili jednog od omiljenih likova, legendarnog Iron Mana.
U filmu smo videli njegovu smrt, a kasnije i sahranu, međutim postoji scena u kojoj je prikazano šta se dogodilo neposredno nakon njegove smrti na bojnom polju.

U sceni vidimo kako se njegovi saborci opraštaju od poginulog Tonyja Starka. Hawkeye je prvi koji klekne pred njim i sagne glavu, a zatim se pridružuju Black Panther i Captain Marvel. Uskoro su svi na kolenima kako bi odali počast junaku koji se žrtvovao.
„To je predivna scena, dirljivo odglumljena, ali snimili smo je pre Starkove sahrane. Na kraju smo zaključili da scena sahrane ipak bolje pokazuje emocije nakon Tonyjeve smrti“, rekli su režiseri Joe i Anthony Russo.

avatar
  Subscribe  
Notify of