john_wick
Keanu Reeves će se vratiti kao legendarni ubica John Vick za još jednu rundu ultra-nasilne, pulsirajuće akcije. Lionsgate i Summit Entertainment potvrdili su da je John Vick 4 zaista u radu. Štaviše, već su zaključali datum izdavanja za nastavak, i dolazi malo pre nego što neki misle, jer je studio postavio zastavu za maj 2021.
Vest je potvrđena u studiju putem tekstualne poruke koja je poslata onima koji su se prijavili za ažuriranje u vezi sa „Johnom Vickom 3: Parabellum“. Tekstualna poruka nije samo potvrdila da će se snimati četvrti nastavak, već je dat i datum objavljivanja 21. maja 2021. godine. To znači da se Lionsgate drži svoje strategije da tretira ovo kao više od letnje blockbuster akcije. Prethodne dve objave su bile objavljene u oktobru 2014. i februaru 2017. godine. U ovom trenutku, nema više detalja o tome, ali izgleda da je kreativni tim već uspostavljen i da znaju kamo će ta priča ići, jer već imaju datum zaključenja. 
Keanu Reevess je izjavio da je više nego spreman da se vrati na ulogu. Direktor Chad Stahelski je takođe ranije izrazio želju da nastavi sa franšizom. Bilo bi razumno da studio uradi sve što može da ga zadrži na brodu. Stahelski je režirao prvi film sa Davidom Leitchom, koji je od tada preuzeo filmove kao što su „Atomic Blonde“ i „Deadpool 2“. Stahelski je samostalno uradio druga dva dela u serijalu a rezultati govore sami za sebe, jer su filmovi bili i kritički hvaljeni i komercijalno uspešni.

avatar
  Subscribe  
Notify of