Serija bazirana na delu koje potpisuje G.R.R. Martin stiže do svoga kraja i do sada smo znali da će poslednja sezona biti emitovana tokom proleća.

Game of Thrones
HBO je iskoristio premijeru treće sezone tv serije „Pravi detektiv“ da prikaže kratki tizer u kome možemo videti Starkovu decu, tu su Jon Snow, Arya i Sansa Stark u kripti Winterfella. Osma sezona serije će biti premijerno prikazana 14. aprila, a regionalni HBO kanal će je emitovati dan kasnije.

Kao što tizer podseća, White Walkersi napreduju. Nema više Zida koji će ih zaustaviti a Night King u pratnji svog zmaja i svoje armije kreće u pohod ka Severu, noseći sa sobom zimu koju stanovnici sedam kraljevstava neće skoro zaboraviti.
Osma sezona će biti sačinjena od samo šest epizoda, biće najkraća od svih dosadašnjih ali će epizode biti dužeg trajanja.
Režija istih će biti poverena ekipi veterana koji su stajali iza najznačajnijih epizoda serije a to su:
Miguel Sapochnik (“Hardhome”, “Battle of the Bastards”, “The Winds of Winter”), David Nutter (“The Rains of Castamere”, “Mhysa”, “The Dance of Dragons”, “Mother’s Mercy”) i kreatori serije David Benioff (“Walk of Punishment”) i D. B. Weiss (“Two Swords”). Pomenuti dvojac će potpisivati i scenario nekih epizoda kao i Bryan Cogman (“Unbowed, Unbent, Unbent, Unbroken”, “The Broken Man”) i Dave Hill (“Sons of the Harpy”, “Home”, “Eastwatch”).

Ova serija se privodi kraju ali to neće biti i kraj druženja sa zemljama Westerosa jer je HBO krenuo sa produkcijom spin off serije čija će se radnja dešavati pre zbivanja iz matične serije, zvaće se „Duga noć“ (The Long Night) a jednu od glavnih uloga će imati glumica Naomi Watts.

avatar
  Subscribe  
Notify of