angel_has_fallen_xxlg
Kompanija Lionsgate je predstavila trejler za akcioni triler “Angel Has Fallen”, treći film u kojem se Gerard Butler pojavljuje kao agent tajne službe Mike Banning.
Nakon što je lažno optužen za pokušaj atentata na američkog predsednika Allana Trumbulla, agent tajne službe Mike Banning završava u pritvoru. Beži iz zatvora i postaje begunac kojeg svi traže.  Prisiljen je izbegavati ostale članove svoje službe i FBI kako bi otkrio ko je u stvari prava pretnja predsedniku. Očajnički nastojeći otkriti istinu, Banning se obraća svom ocu i ostalim svojim saveznicima kako bi skinuo ljagu sa svog imena i spasio zemlju od neposredne opasnosti koja joj preti…

Ostatak glumačke postave čine Morgan Freeman kao američki predsednik Trumbull, Jada Pinkett Smith, Lance Reddick, Piper Perabo, Mark Gill, Matt O’Toole, Alan Siegel, John Thompson, Nick Nolte i drugi.Ova akciona franšiza započeta je ostvarenjem “Olympus Has Fallen” (2013), a nastavljena sa “London Has Fallen” (2016). U prvom delu smo pratili događaje vezane za Belu kuću (kodnog naziva “Olympus”) koju zauzimaju teroristi. Bivši predsednički telohranitelj Bening tada se našao zarobljen u zgradi zajedno sa predsednikom Benjaminom Asherom (Aaron Eckhart). Nije imao drugog izbora nego boriti se protiv nadmoćnijeg neprijatelja kako bi spasio predsednika, Belu kuću i sprečio izbijanje novog svetskog rata.
U drugom delu, britanski premijer iznenada je preminuo pod čudnim okolnostima, a Benning je imao zadatak da sa direktoricom tajne službe, Lynne Jacobs, osigura nesmetano odvijanje sahrane u londonskoj St. Paul katedrali. S obzirom da će pogrebu prisustvovati najveći svetski lideri, među kojima je i američki predsednik Asher, trebao je da bude najzaštićeniji događaj na Zemlji. Ali sve se pretvorilo u smrtonosnu zamku sa napadom na londonske znamenitosti čiji je krajni cilj atentat na vladine zvaničnike. U opustošenom glavnom gradu Velike Britanije, Benning je morao osigurati Asherov sigurni povratak u domovinu. Našavši se u trci protiv vremena prinuđen je da potraži pomoć nepoverljivog engleskog MI6 agenta (Charlotte Riley).
”Angel Has Fallen” je režirao Ric Roman Waugh, a scenaristi su Creighton Rothenberger i Katrin Benedikt koji su kreirali scenario i za prva dva dela.
Film se očekuje od 22. avgusta  u bioskopima.

avatar
  Subscribe  
Notify of