Jackie-Chan-Chris-Tucker-Announce-Rush-Hour-4
Krajem 90-ih i početkom 2000-ih, Džeki Čen i Kris Taker bili su omiljeni glumački dvojac i snimili su tri filma pod naslovom „Gas do daske“. Ova akciona komedija oborila je mnogobrojne rekorde i često se smatra jednim od najboljih filmova ovog žanra.
Treći deo snimljen je pre 12 godina i iako je bilo dosta priče o tome da će se snimiti četvrti deo, to se nikada nije desilo. Međutim, sada se na internetu pojavila fotografija Džeki Čena i Kris Takera koji jasno pokazuju broj 4.
Iako još ništa nije zvanično potvrđeno, fanovi su postali oduševljeni jer je jasno da naši omiljeni glumci pokazuju da ćemo ipak dobiti četvrti deo ovog genijalnog filma. Sigurni smo da će ovaj film biti snimljen, jer je preveliki broj ljudi koji ga očekuju, pa će se kreatorima filma ovaj projekat isplatiti, tako da samo treba da čekamo zvanično obaveštenje koje će nam otkriti kada će film početi sa snimanjem i kada će se pojaviti u bioskopima.
Iako su i Taker i Džeki već u ozbiljnim godinama, sigurni smo da će se odlično pokazati i da će biti još urnebesniji nego u prethodnim delovima.

avatar
  Subscribe  
Notify of