Brightburn-Teaser-Poster
Šta bi se dogodilo kada bi nadareno dete sa druge planete sletelo na Zemlju, ali umesto da postane junak čovečanstva, ono postaje nešto daleko zlokobnije?
Nakon teške borbe sa neplodnošću, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dečaka. Brandon se čini da je sve ono što su Tori i njen suprug Kyle ikada želeli – pametan, talentovan, znatiželjan u otkrivanju sveta.
No kako se Brandon približava pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori postaje užasnuta strašnim sumnjama o svom sinu. Jednom kad Brandon počne delovati pod uticajem mračnih nagona njegovi najbliži se nađu u velikoj opasnosti. Čudotvorno dete se pretvara u zlog grabežljivca koje nesputano hara gradom Kansas City.
U filmu “Brightburn” filmski vizionar Čuvara galaksije James Gun i The Belko Experiment David Yarovesky predstavlja zapanjujući i radikalni novi žanr: superherosjki horor.

Glavne uloge u filmu tumače  Elizabeth Banks (The Hunger Games), Jackson A. Dunn (GLOW), David Denman (13 Hours), Gregory Allen Williams (Remember The Titans), Matt Jones (Breaking Bad), Meredith Hagner (Irrational Man) i Steve Agee (Dealin With Idiots).

Film stiže u domaće bioskope polovinom maja 2019 godine.

avatar
  Subscribe  
Notify of