Uoči premijere romantične komedije „Hotel Beograd“ objavljena  je pesma „Darija“ koju su zajednički izveli Momčilo Bajagić Bajaga i Miloš Biković.
„Ova pesma je napravljena za film Hotel Beograd kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima“, objasnio je Miloš Biković. On se posebno zahvalio i Bajagi.  „Odrastao sam uz tvoje pesme. Čast mi je što sam sa tobom legendo podelio ovu mrvu stvaralaštva“ kazao je Biković. Osim što će sve zaljubljene obradovati pesmom, obradovaće ih i novi film „Hotel Beograd“ u kojoj Miloš Biković igra glavnu ulogu veselog srpskog zavodnika koji posle niza peripetija iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Dariju. U romantičnoj atmosferi njihova osećanja ponovo se rasplamsavaju, uprkos sutuaciji koja nije naklonjena njihovoj ljubavi. Prelepu Dariju – Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarskaja.
Ljubitelji TV serijala „Kuhinja“ i „Hotel Eleon“ moći će da uživaju u novim zapletima uigranog tandem iz ovih ruskih ostvarenja. Pored Bikovića i Požarskaje, u ovom filmskom ostvarenju pridružuje se i veliki broj domaćih glumaca poput Jelisavete Teodosić, Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todirovića, ali i mnogih drugih.

Pavle je bogati naslednik i vlasnik prestižnog hotela Beograd, poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće. Romantična bajka koja će vas nasmejati do suza i odvesti na neku drugu planetu.

Film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 12. marta.

00vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments