annabelle_comes_home_xxlg
Annabelle je zlokobna lutka iz jednog od najpoznatijih istinitih slučajeva paranormalnih stručnjaka Eda i Lorraine Warrena, a prvi put smo je videli u horor hitu “Prizivanja”.
Annabelle se trenutno čuva u staklenom izlogu u muzeju, u Connecticutu, sa znakom upozorenja: “Ne diraj!“, gde je jedino vidi sveštenik koji je dolazi blagosloviti dvaput mesečno.
I ovoga puta film će producirati tvorac serijala “Prizivanja”, James Wan koji uvek bio fasciniran tom lutkom i već tokom snimanja prvog filma je razmišljao o tome da joj posveti ceo film: „Mi znamo da je ta lutka utelovljenje takvog zla da mora biti stalno pod ključem… ali kako je do toga zapravo došlo?“.
Demonolozi Ed i Lorraine Warren, odlučni u tome da spreče još jednu katastrofu, dovode opsednutu luktu Anabelle u svoj dom, stavljajući je na “sigurno” iza svetog stakla i pozivaju sveštenika na sveti blagoslov. Ali jedne večeri, Annabelle uspeva probuditi zle duhove u sobi kojima meta postaju Warrenova desetogodišnja ćerka, Judy i njeni prijatelji.
U glavnim ulogama su McKenna Grace kao Judy, Madison Iseman kao njena dadilja, Mary Ellen i Katie Sarife. Patrick Wilson i Vera Farmiga će reprizirati svoje uloge kao Ed i Lorraine Warren.

“Annabelle 3” će se naći na repertoarima bioskopa od 27. juna.

avatar
  Subscribe  
Notify of